Dreams really do come true (helenehelberg)
FORSIDEN KONTAKT FØLG MEG ADD MEG

2

Dreams really do come true

New Zealand tid: 19:26

Wææææ!!! Det er bekreftet, Jeg, Eenya og Marie skal til Australia!!! Jeg har alltid drømt om å dra dit, men det har alltid vært for dyrt eller for langt. Og foreldrene mine hater å reise lenge så vi har liksom beholdt oss i Europa. Men endeliig fikk jeg drømmen min i oppfylelse, vi skal nemlig til SYDNEY & GOLD GOAST!! som også er kjent som Surfers Paradise. Åhh hvor jeg gleder meg til shoppingen, maten, vann parkene, tivoliene, guttene, surfingen osv. Blir et minne for livet. Klarer ikke å vente lengere, vi reiser den 8 Januar og kommer tilbake den 28. Så vi får rundt 3 uker der. Er helt ubeskrivelig, før var jo dette bare en drøm, en tanke å nå er det virkelig! Ska bynne å spare litt fremover haha og ønske meg penger i julegave. Kommer til å være blakk når jeg er ferdig der as. 
  • 27.11.2014 kl.07:35
  Kjempe fin blogg! :) Så kult at du endelig skal til Australia! :D Ta gjerne en titt innom min åhjelp meg med å finne ut hva jeg skal blogge om i neste innlegg :) Klem! :)
  27.11.2014 kl.07:39
  dittest: Tusentakk! Ja gleder meg veldig!! :D det kan jeg. Klem :))  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Helene Helberg

  Hei! Mitt navn er Helene, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø, som lever det gode liv i New Zealand. På bloggen min kan du følge med på min hverdag her nede og mye mer :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Instagram

   bilde
  hits