LONG TIME NO SEE (helenehelberg)
FORSIDEN KONTAKT FØLG MEG ADD MEG

0

LONG TIME NO SEE

New Zealand tid: 18.26

Hei! Jeg vet det har gått en stund siden jeg har blogget, grunnen er at jeg rett og slett ikke føler for det.. Har hatt en god del å gjøre og har jo som sakt vært i Australia og kom nettopp hjem fra Auckland. Har også byttet vfamilie som kanskje ikke alle vet! Livet var ikke så enkelt etter jeg kom hjem fra Aussie, å det skjedde en del mellom tia fra jeg kom til jeg endelig byttet familie. Kan skrive et mer utdypene innlegg om folk lurer på hvorfor :) 

Det har faktisk skjedd masse i det siste, har vært House day noe jeg aldri har opplevd før. Alle skoler på samme dag i New Zealand har det. Vi er nemlig delt opp i 4 hus som i Harry Potter, haha syntes også logoene er litt like også.. haha! De heter Phoenix, Aquila, Draco og Pegasus.  Så vi skal nemlig gå i de fargene huse representere den dagen. Det funny e jo at alle kiwiwne drar den HELT UT! Vi gjør masse aktiviteter og det var ganske morsomt. 

Har også vært i Auckland forgje helg. Var helt fantastisk!! Var på Future Sound System, å der spilte både Martin Garrix, Afrojack og AVICII!! ååååhhh det var såå bra, for et LIV. Så hadde en koselig helge tur dit med Eenya <3 Vi var med masse venner som også dro på konserten og vi ble kjent med mange nye, til og med svensker ;)) Artig å møte folk du kan snakke med for en gangs skyld. 

Så slenger med noen bilder fra House day og dagen vidre! Jeg og Eenya hadde en liten "photoshoot" i Monaco, som er den nye plassen jeg bor på. Feiret også 18års dagen min noen uker siden hvis ikke alle visste det :))) Veldig koselig fikk masse fine gaver fra de nærmste her, og venter på gaver fraa de nære hjemme <3 gleder meg!!

Bloggeees <3

 

   


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Helene Helberg

  Hei! Mitt navn er Helene, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø, som lever det gode liv i New Zealand. På bloggen min kan du følge med på min hverdag her nede og mye mer :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Instagram

   bilde
  hits