helenehelberg -
FORSIDEN KONTAKT FØLG MEG ADD MEG

0

AUSTRALIA - THROWBACK

New Zealand tid: 12:37

Heiaa, tenkte jeg skulle slenge et innlegg med masse bilder fra Aussie, tIl dere som ikke har sett de på Facebook eller Instagram. Hvis dere lurer på noe, plasser å dra eller tips og anbefalinger er det bare å spørre. Var 3 uker i Australia, å var i Sydney, Brisbane og Gold Coast. 


Gucci everythiiiingSydney <3 <3

Palm Beach @ SydneyView over Palm Beach Gold Coast <3 Dreamworld @ Gold CoastBig Brother @ Gold Coast Palm Beach @ Gold CoastSurfers Paradise 

From Surfers --> Stradbrooke Island 

Water Plane :D

Q1 Sky point view - Surfers Paradise 

White Water World @ Gold Coast

Movenpick @ Brisbane

Brisbane 

Surfers Paradise 
Hope you liked the pictures :)) 

Snakkkess <3 

 • 0

  LONG TIME NO SEE

  New Zealand tid: 18.26

  Hei! Jeg vet det har gått en stund siden jeg har blogget, grunnen er at jeg rett og slett ikke føler for det.. Har hatt en god del å gjøre og har jo som sakt vært i Australia og kom nettopp hjem fra Auckland. Har også byttet vfamilie som kanskje ikke alle vet! Livet var ikke så enkelt etter jeg kom hjem fra Aussie, å det skjedde en del mellom tia fra jeg kom til jeg endelig byttet familie. Kan skrive et mer utdypene innlegg om folk lurer på hvorfor :) 

  Det har faktisk skjedd masse i det siste, har vært House day noe jeg aldri har opplevd før. Alle skoler på samme dag i New Zealand har det. Vi er nemlig delt opp i 4 hus som i Harry Potter, haha syntes også logoene er litt like også.. haha! De heter Phoenix, Aquila, Draco og Pegasus.  Så vi skal nemlig gå i de fargene huse representere den dagen. Det funny e jo at alle kiwiwne drar den HELT UT! Vi gjør masse aktiviteter og det var ganske morsomt. 

  Har også vært i Auckland forgje helg. Var helt fantastisk!! Var på Future Sound System, å der spilte både Martin Garrix, Afrojack og AVICII!! ååååhhh det var såå bra, for et LIV. Så hadde en koselig helge tur dit med Eenya <3 Vi var med masse venner som også dro på konserten og vi ble kjent med mange nye, til og med svensker ;)) Artig å møte folk du kan snakke med for en gangs skyld. 

  Så slenger med noen bilder fra House day og dagen vidre! Jeg og Eenya hadde en liten "photoshoot" i Monaco, som er den nye plassen jeg bor på. Feiret også 18års dagen min noen uker siden hvis ikke alle visste det :))) Veldig koselig fikk masse fine gaver fra de nærmste her, og venter på gaver fraa de nære hjemme <3 gleder meg!!

  Bloggeees <3

   

     

 • Helene Helberg

  Hei! Mitt navn er Helene, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø, som lever det gode liv i New Zealand. På bloggen min kan du følge med på min hverdag her nede og mye mer :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Instagram

   bilde  hits