helenehelberg -
FORSIDEN KONTAKT FØLG MEG ADD MEG

2

LATEST ❤ INSTAGRAM

New Zealand tid: 10:04

 

   

1. Frozen yoghurt 2. Jeg og Veronica på fjelltur 3. Selfffiie, hehe 4. Meg på Rabbit island 5. Meg og Marie på Café 6. Vollyball laget ♡ 7. Meg & Veronica på sykkeltur <3 8. Jentene på stranda 9. selfiie igjeen.. heh 10. Et bilde av en palme her i nz :) 11. Upshop Prom <3 12. prøvde å ta et "inspobildee" 13. Upshop Prom - my girls ♡ 14. Dagens Qoute :)                       


 • 0

  Centre of New Zealand

  New Zealand Tid: 18:57

           

  Her om dagen var vi på tur med Outdoor ed, som er et fag jeg tar på skolen. Da dro vi til det de kaller "Centre of new zealand" som var helt fantastisk. Vi hadde konkuranse om å finne flest poster, å da vant vi norske. Wooop! Ellers storkoser jeg meg her nede, alle menneskene er bare super og jeg savner ikke Tromsø i det hele tatt!! For å si det slikt, så klager jeg ikke :-) Helgen min har faktisk vært veldig travel, på torsdagen var det upshop prom, som var utrolig artig! Ble kjent med så mange nye mennesker (kiwier). På fredag hadde jeg og Eenya sleepover hos henne, vi skulle nemlig til et spa på lørdagen kl 9 på morgen!! fordi hun skulle ha nye vipper. Så etter det dro på shopping :) trur jeg brukte alle pengene mine... Senere dro vi til byen for å spise med Julia ( fra Brasil) og Viktoria (fra Tyskland) som er 2 internasjonale studenter. Det var superkoos, maten var såå god! Vi dro på en plass kalt 623? om jeg ikke husker feil. Så rett etter det dro vi på ballet. Jeg pleier ikke å dra på sånne ting, men siden en vennina av oss skulle danse dro vi å så på. Etter dette dro jeg og Eenya til her place, å resten av søndagen chillit vi men pizza. Så har vært en ganske så bra helg på meg :)  

 • 2

  RABBIT ISLAND

  New Zealand tid: 22:03

   

                    

           

          

                              

                        

 • Helene Helberg

  Hei! Mitt navn er Helene, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø, som lever det gode liv i New Zealand. På bloggen min kan du følge med på min hverdag her nede og mye mer :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Instagram

   bilde  hits