helenehelberg -
FORSIDEN KONTAKT FØLG MEG ADD MEG

0

TB - TAHUNANUI BEACH

New Zealand tid: 23:00

Heey, de siste dagene har vært veldig travel pga eksamener, har nemlig 5 stk!!! Helt sykt, i Norge har du liksom 1 andre året, 2 hvis du er uheldig! De siste ukene har egentlig vært veldig bra og i tillegg har været vært så bra her. Vi har dratt masse på kafé.. haha! Men samtidig har vi trent mye. Har begynt på Vollyball, er faktisk veldig morsomt :D Dro på beachen med "the Ingrids" haha det nye kallenavnet, siden det er 3stk som heter det. Vi tok noen fine bilder, som dere kan se litt lengere ned. Idag hadde jeg 2 eksamener, 1 i matte og 1 i samf.. Men Marie har bursdag i dag, wooohoo! Vi skal ut å spise imorgen, så bildene kommer forhåpentligvis litt senere.


 • 4

  S P R I N G

   

  New Zealand tid: 18:29             

             

              

 • 0

  KAHURANGI NATIONAL PARK


  New Zealand tid: 10:15

  Heeey sorry jeg ikke har blogget menmen. Forje uke var jeg på 3 dagers camp til Kahurangi National Park. Det var veldig bra! Vi så på stjerne himmel, sov ute i "shelter" noe som var veldig kaldt!!! Spist god mat og dro å utforsket området. Turen var veldig bra, fikk opplevd masse nytt og mer om New Zealand. De siste dagene har vært helt normal, borsett fra i går da var jeg hos friøsren :D Har shoppet litt også, kan poste innlegg om det ønskes:)  • Helene Helberg

  Hei! Mitt navn er Helene, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø, som lever det gode liv i New Zealand. På bloggen min kan du følge med på min hverdag her nede og mye mer :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Instagram

   bilde  hits