helenehelberg -
FORSIDEN KONTAKT FØLG MEG ADD MEG

7

SPØRSMÅLSRUNDE

New Zealand tid: 12:21

Heihei, tenke jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde. Alle har kanskje fått med seg at jeg bor i New Zealand og her er det jo litt anderledes! Så hvis du har noe på hjertet som du vil vite om New Zealand eller min hverdag her, utveksling. Hva som helst, er det bare å spørre i vei :)) 

 Fine Queenstown ♥

 • 2

  Dreams really do come true

  New Zealand tid: 19:26

  Wææææ!!! Det er bekreftet, Jeg, Eenya og Marie skal til Australia!!! Jeg har alltid drømt om å dra dit, men det har alltid vært for dyrt eller for langt. Og foreldrene mine hater å reise lenge så vi har liksom beholdt oss i Europa. Men endeliig fikk jeg drømmen min i oppfylelse, vi skal nemlig til SYDNEY & GOLD GOAST!! som også er kjent som Surfers Paradise. Åhh hvor jeg gleder meg til shoppingen, maten, vann parkene, tivoliene, guttene, surfingen osv. Blir et minne for livet. Klarer ikke å vente lengere, vi reiser den 8 Januar og kommer tilbake den 28. Så vi får rundt 3 uker der. Er helt ubeskrivelig, før var jo dette bare en drøm, en tanke å nå er det virkelig! Ska bynne å spare litt fremover haha og ønske meg penger i julegave. Kommer til å være blakk når jeg er ferdig der as. 
   

 • 0

  THE WORLD'S BIGGEST SWING

  New Zealand tid: 

  wæææ, I DID IT! Tok verdens største swing når jeg var i Queenstown!!! Den er på 300m og vi tok den baklengs!!! Veronica og meg kjøpte en pakke så her får dere se bilder fra det og vidoen! Det var helt sykt, kommer til å gjøre det igjen om jeg får sjangsen til det. Anbefaler alle å gjøre det, har selv veldig høydeskrekk men følte ikke at den var så skummel. Domme meg, så trudde jeg selvfølgelig at det var mening å ta den baklengs hehe :p hvis jeg visste det hadde jeg sikkert ikke ville gjort det, siden de sier det er den værste måten å gjøre det på. menmen når jeg ser tilbake på det syns jeg det virker bedre å ta den sånn faktisk haha!   And here are the video: 

                                                       
 • Helene Helberg

  Hei! Mitt navn er Helene, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø, som lever det gode liv i New Zealand. På bloggen min kan du følge med på min hverdag her nede og mye mer :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Instagram

   bilde  hits